Ylönen tähdistöön, teki kaksi tehopistettä

25.02.2023 07:20

Jesse Ylönen onnistui Philadelphia Flyersia vastaan.©AOP

Montrealin Jesse Ylönen valittiin kakkostähdeksi kanadalaisjoukkueen voittaessa Philadelphia Flyersin vieraissa maalein 5-2 (2-0,1-0,2-2). Ylönen viimeisteli yhden maalin ja yhden syötön. Hän vietti ensimmäistä kertaa NHL-urallaan monen tehopisteen iltaa. Ylönen oli kakkossyöttäjä David Savardin ottelun 1-o-avausmaaliin ensimmäisen erän lopulla ja hän onnistui itse kolmannen erän alkupuolella 4-1-johtomaalissa. Voitto on Canadiensille toinen peräkkäinen. Joel Armia on ollut huonovointinen tällä viikolla, eikä hän pelannut perjantaina.

Ylösen kauden ensimmäinen maali näkyy tästä. Neljässä viimeisessä ottelussa Ylönen on tehnyt neljä tehopistettä. Hän on pelannut 17 ottelua NHL:ssä tällä kaudella.

Florida Panthersin Eetu Luostarinen keräsi tililleen syöttöpinnan Carter Verhaeghen tekemästä 1-2-kavennusmaalista ottelussa Buffalo Sabresia vastaan. Buffalo tallasi pantterit Sunrisessa kuitenkin kunnolla. Florida hävisi lopulta 1-3 (0-0,0-2,1-1). Buffalon 41-vuotias Craig Andersson teki hurjat 53 torjuntaa. Hänestä tuli NHL-historian vanhin yli 50 torjuntaa pelissä tehnyt maalivahti. Buffalon Jeff Skinner vietti kahden maalin iltaa ja Alex Tuch teki 100:nnen Buffalo-tehopisteensä 2-0-yvmaalillaan.

LA Kingsin Rasmus Kupari syötti Arthur Kaliyevin 2-0-maalin ottelussa NY Islandersia vastaan. Kings voitti vierasottelun maalein 3-2 (0-0,3-1,0-1).