TILANNEHUONE

Ylöselle syöttöpinna – Slafkovsky tähtenä

23.12.2023 06:43

NHL

Montreal Canadiensin Jesse Ylönen keräsi syöttöpisteen Juraj Slafkovskyn tekemästä 3–2-maalista vierasottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Ylöselle syöttöpinna on kauden kolmas. Hawks sai hyvän startin otteluun Ryan Donaton ja Jason Dickinsonin maaleilla, mutta Montreal teki illan loput viisi maalia ja voitti ottelun 5–2 (0–1,3–1,2–0). Slafkovsky oli ottelun ykköstähti tehoillaan 1+1. Kahdessa viimeisessä ottelussa slovakialainen on tehnyt tehot 2+2. Joel Armia pelasi melkein 16 minuuttia, mutta ilman tehopinnoja.

Stuart Skinner teki Edmonton Oilersin maalilla 31 torjuntaa ja Oilers voitti NY Rangersin Madisonilla maalein 4–3 (0–1,0–0,4–2). Edmonton on voittanut kaksi viimeistä otteluaan, Rangersin kolmen ottelun voittoputki katkesi. Rangers pelasi yhä ilman suomalaishyökkääjä Kaapo Kakkoa, joka tosin on jo päässyt harjoittelemaan jäälle marraskuun lopun loukkaantumisensa jälkeen.

Bostonilla oli vaikea ilta Winnpegissä. Jets voitti ottelun peräti 5–1 (1–0,2–0,2–1). Nino Niederreiter iski Jetsille kaksi ylivoimamaalia. Jets on voittanut kaksi peräkkäin. Bruins on nyt kolmen tappion putkessa.

Montrealin juhlaa…