Tomi Lämsä ei jatka Nuorissa Leijonissa – Jääkiekkoliitto etsii uutta päävalmentajaa

Tomi Lämsä ei jatka Nuorten Leijonien penkin takana.

JääkiekkoU20MM

Tomi Lämsä ei jatka Nuorissa Leijonissa – Jääkiekkoliitto etsii uutta päävalmentajaa

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Sami Kauhanen kommentoi Nuorten Leijonien päävalmentajatilannetta niukkasanaisesti.

Eetu Pennanen
TEKSTI Eetu Pennanen
@eetupennanen
JULKAISTU 29.4.2023 | KUVAT All Over Press

Lukon päävalmentajaksi siirtynyt Tomi Lämsä ei jatka Nuorissa Leijonissa. ElmoTV:n tavoittama Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Sami Kauhanen vahvisti asian lauantai-iltapäivänä. Asia ei selvinnyt Lukon tiedotteesta, eikä Jääkiekkoliitto ole tiedottanut aiheesta lainkaan.

Lämsä ehti valmentaa Nuoria Leijonia yhdessä MM-turnauksessa. Vuodenvaihteessa käydyissä kisoissa Suomi putosi puolivälierävaiheessa.

Kauhanen kommentoi viestin välityksellä niukkasanaisesti kysymystä siitä, kuka olisi Lämsän seuraaja päävalmentajan paikalla.

”En osaa vielä sanoa. Prosessi seuraajaa varten on aloitettu.”

Are you ready? Get a 25€ combi free bet on your 1st deposit at Mr Green!

ElmoTV:n jääkiekkoasiantuntijalla Samuel Savolaisella riittää vaihtoehtoja seuraavaksi päävalmentajaksi – niin hyviä kuin heikompiakin.

”Jääkiekkoliiton etu tässä tilanteessa on, että vapaana on paljon nimekkäitä valmentajia. Karri Kivi ja Jussi Ahokas ovat esimerkiksi voittaneet Nuorissa Leijonissa maailmanmestaruuden. Pekka Virta on Suomen mestari kolmen kauden takaa ja Jarno Pikkarainen on meritoitunut koutsi. Jos sitten mennään liiton kummisetähengessä, niin kyseeseen varmaankin tulee Raimo Helminen tai Kalle Kaskinen, vaikka en näitä nimiä tässä liputa.”

”Selvää on, että Lämsä epäonnistui viime kisoissa. Toivon todella että nyt saataisiin Nuoriin Leijoniin parhaita voimia eikä sopivimpia.”