Asiantuntija ennakoi Max Verstappenin hurjan putken katkeavan Singaporessa

Max Verstappen otti Monzassa kaksi viikkoa sitten jo ennätyksellisen 10. peräkkäisen GP-voiton.

Formula 1

Asiantuntija ennakoi Max Verstappenin hurjan putken katkeavan Singaporessa

Max Verstappen ei ole voittanut urallaan vielä kertaakaan Singaporen kisaa - eikä voita Erkki Mustakarin mukaan välttämättä nytkään.

Mari Salmela
TEKSTI Mari Salmela
JULKAISTU 15.9.2023 | KUVAT All Over Press

Singaporen F1 GP on melkoinen haaste Red Bullin Max Verstappenille. Hollantilaiskuski on ollut kisassa kyllä palkintopallilla, mutta GP-voittoa hän ei ole vielä koskaan pystynyt ottamaan.

ElmoTV:n F1-asiantuntija Erkki Mustakari arvioi, ettei voitto ole kirkossa kuulutettu tänäkään vuonna, vaikka Verstappen jahtaa nyt 11. peräkkäistä GP-voittoaan.

”Verstappen on jo melkein tämän kauden mestari ja hän on kivikova kuski, joka ei pelkää haasteita. Nyt on kuitenkin niin, että hänen ailahteleva tallikaverinsa Sergio Perez on erittäin hyvä katuratakuski ja varsin varteenotettava voittajasuosikki taas Singassa. Perez voitti siellä myös viime vuonna. Kyllä tässä siis voi käydä myös niin, että Verstappen jää vieläkin nuolemaan näppejään Singaporen valloittamisen suhteen.”

Who will be the king in Singapore? Check the odds for Formula One weekend and play now at Stake.com!

Perez ajaa Singaporessa uransa 250. GP:nsä.

”Perezin juhlakilpailusta voi tulla kuitenkin hyvä härdelli, sillä myös Singaporeen ennustetaan sadekuuroja tänä vuonna.”

”Rata on lisäksi kokenut uudistuksia rakennustyömaiden vuoksi. Kilpailu on perinteisesti kestänyt kaksi tuntia, mutta tänä vuonna uskotaan, että se vedetään läpi puolessatoista tunnissa. Kuljettajat odottavat nopeampia kierrosaikoja. Joka tapauksessa tämä on fyysisesti erittäin rankka kisa. Lämpöä ja kosteutta piisaa ja lisäksi GP, ja varsinkin aika-ajot, ajetaan aika myöhään illalla Eurooppalaisten katsojien vuoksi.”