Ferrarin loistavan kuljettajakaksikon hyöty valuu hiekkaan tallin hölmöilyn takia

Carlos Sainz lähtee Belgian GP:hen paalupaikalta.

Formula 1

Ferrarin loistavan kuljettajakaksikon hyöty valuu hiekkaan tallin hölmöilyn takia

Erkki Mustakari harmittelee Ferrari-tallin käämejä, jotka ovat syöneet Charles Leclercin ja Carlos Sainzin kautta.

Mari Salmela
TEKSTI Mari Salmela
JULKAISTU 28.8.2022 | KUVAT All Over Press

F1-asiatuntija Erkki Mustakari on harmissaan siitä, että Ferrarin erinomaisen kuljettajakaksikon, Charles Leclercin ja Carlos Sainzin, hyvät esitykset ovat valuneet hiekkaan tallin hölmöilyn takia.

”Tallipäällikkö Matteo Binotto on aika varmasti saanut korvat punaisena kuunnella Ferrarin johtoryhmän puhuttelua taktiikoista ja tiimihengestä tauon aikana. Ferrarilla on saletisti käyty ankaraa keskustelua siitä, miksi tällaisia taktisia ongelmia voi tallissa olla, Mustakari sanoo,

Top drivers will start from the back – so who will win the Belgium Grand Prix? Bet now at Expekt!

”Binotto on alun perin moottoripuolen miehiä. Silloin voi olla ongelmia kokonaisuuden kanssa. Ferrari kaipaa sellaista tallipäällikköä kuin esimerkiksi Stefano Domenicali oli aikanaan. Kaikki piuhat pysyivät hanskassa.”

”Tallin kämmit ovat tosi harmillisia, sillä Ferrarilla on tasavahva ja nälkäinen ajokaksikko. Leclerc on piirun etumatkalla, koska on ollut Ferrarilla pidempään ja on vähän kuin tallin oma poika. Mutta Sainz on lunastamassa paikkaansa niin tallin kuin fanien sydämissä. Heissä molemmissa on maailmanmestariaineista, jos vain sitä on myös autossa ja tallissa”, Mustakari snaoo.