Pekka Virran lähtö Ruotsin kolmostasolle on hälyttävä signaali Suomi-kiekolle

Pekka Virta luotsaa jatkossa HockeyEttanissa pelaavaa Nybro Vikingsia.

LahjomattomatPodcastit

Pekka Virran lähtö Ruotsin kolmostasolle on hälyttävä signaali Suomi-kiekolle

Uusin Lahjomattomat pohtii Pekka Virran siirtoa Ruotsiin, jalkapallon MM-kisojen avausviikkoa ja Valioliigan seurojen myyntimarkkinoita.

Elmo toimitus
TEKSTI Elmo toimitus
@elmotvcom
JULKAISTU 25.11.2022 | KUVAT All Over Press

Uusin Lahjomattomat on jälleen ulkona. Tänä perjantaina lautasella ovat seuraavat aiheet:

  • Pekka Virta siirtyy valmentamaan Ruotsin kolmostasolla pelaavaa NybroVikingsia. Mitä se kertoo Viirasta ja mitä se kertoo Ruotsi-kiekon tasosta. Samuel Savolainen pitää Virran lähtöä hälyttävänä signaalina Suomi-kiekon kannalta. Voisiko joku kuvitella, että joku Suomisarjan seura palkkaisi päävalmentajan SHL:stä? Millaiset rahat Ruotsissa liikkuvat – ja millaiset Suomessa? Niihinkin kysymyksiin saadaan vastaus.
  • Jalkapallon MM-kisojen alkulohkojen ensimmäisen kierros on pelattu. Mikä muuttui ensimmäisen kisaviikon aikana: Nousiko uusia suosikkeja, putosiko vanhoja – ja voivatko Saksa ja Argentiina juuttua oikeasti alkulohkoon? Joel Perovuo ja Jukka Rönkä purkavat MM-kisojen avausviikkoa.
  • Manchester Unitedin omistajat ilmoittivat olevansa valmiit myymään Manchester Unitedin. Myös Liverpool on myynnissä ja Tottenhaminkin myynnistä on spekuloitu viikkokausia. Mitä ihmettä Valioliigassa on tapahtumassa? Miksi kolmen jättiseuran omistajat harkitsevat juuri nyt omistamiensa seurojen myymistä?

Kuuntele uusin Lahjomattomat Spotifyssa, Applessa tai SoundCloudissa.