Siirto Manseen ei toteudu – Janette Lepistö jatkamassa uraansa Lapualla

Janne Lepistö sijoittui päättyneellä kaudella runkosarjan lyöjätilastossa toiseksi 69 lyödyllä juoksulla.

Pesäpallo

Siirto Manseen ei toteudu – Janette Lepistö jatkamassa uraansa Lapualla

Janette Lepistö on ElmoTV:n tietojen mukaan päättänyt jatkaa uraansa sittenkin kasvattajaseurassaan Lapuan Virkissä.

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 12.10.2021 | KUVAT All Over Press

Pitkään neuvoteltu Janette Lepistön megasiirto Manse PP:hen on ElmoTV:n tietojen mukaan kaatunut. Manse tavoitteli viisi kertaa lyöjäkuninkuuden voittanutta ja neljästi Vuoden jokeriksi valittua 25-vuotiasta Lepistöä siirtymään Tampereelle, mutta Lepistö on päättänyt jatkaa uraansa Lapuan Virkiässä.

Lepistö on ollut 2010-luvulla pesäpallokenttien valovoimaisimpia ja tunnetuimpia tähtipelaajia. Hän ylitti elokuussa 600 lyödyn juoksun rajan. Runkosarjan lyöjätilastossa hän sijoittui tällä kaudella Porin Pesäkarhujen Susanna Puiston jälkeen toiseksi. Lepistö löi 69 juoksua.

Parhaat kertoimet kaikkeen urheiluun Expektiltä! Tästä kyytiin!

ElmoTV:n pesäpalloasiantuntija Pekka Arffman ei ole yllättynyt Lepistön jäämisestä kasvattajaseuraansa.

”Lepistöä on houkuteltu useana vuonna siirtymään muualle, mutta häntä ei ole saatu lähtemään Lapualta. Ilmeisesti nyt se oli lähellä ja varmasti Lepistö olisi ollut Manselle todella kovan luokan vahvistus – aivan kuten hän olisi ollut mille tahansa muullekin kärkiseuralle.”

”Lapua on menettänyt hieman takavuosien loistoaan ja vetovoimaansa, ja tässä mielessä Lepistön jääminen on Virkiän kannalta todella iso ja merkittävä asia. Hän on kuitenkin joukkueessa se isoin tukipilari, jonka mukana Virkiä on pitkälti seissyt.”

”Kaiken lisäksi naapuriseuran, Seinäjoen Maila-Jussien, nousu on kova haaste Lapualle, sillä he tavoittelevat osin samoja pelaajia ja taistelevat samasta elintilasta Etelä-Pohjanmaalla.”