SM-liiga ja Pelaajayhdistys harkitsevat harjoituskauden perumista koronakriisin vuoksi

JääkiekkoLiiga

SM-liiga ja Pelaajayhdistys harkitsevat harjoituskauden perumista koronakriisin vuoksi

Jukka Rönkä
TEKSTI Jukka Rönkä
@JukkaRonka
JULKAISTU 10.9.2020 | KUVAT Petri Saarelainen / All Over Press

Jääkiekkoliiga ja Jääkiekon pelaajayhdistys SJRY harkitsevat jääkiekon harjoituskauden perumista. Syynä on viime päivien huolestuttavat uutiset koronatartujen määrän noususta jääkiekkoseurojen keskuudessa.

Mikkelissä 22:lla Jukureiden alle 20-vuotiaiden joukkueen pelaajalla ja liigajoukkueen pelaajalla on todettu koronatartunta, ja Jukureiden liigajoukkue on asetettu kahden viikon karanteeniin.

HPK ilmoitti puolestaan tänään torstaina keskeyttäneensä koko liigajoukkueen toiminnan toistaiseksi. Seuran alle 20-vuotiaiden joukkueessa on todettu kolme koronavirustartuntaa, minkä seurauksena liigajoukkue ja alle 20-vuotiaiden joukkue asetettiin karanteeniin. HPK perui myös torstai-illaksi suunnitellun harjoitusottelun Tapparaa vastaan.

HPK:n alle 20-vuotiaiden joukkue kohtasi viime perjantaina Jukurit. KooKoon alle 20-vuotaiden joukkue kohtasi Jukurit viime lauantaina ja myös KooKoo on asettanut joukkueen pelaajat kahden viikon karanteeniin.

HPK:n liigajoukkueen keskiviikkona kohdannut SaiPa on ilmoittanut ryhtyvänsä myös varotoimenpiteisiin ja se on perunut joukkueen loppuviikon tapahtumat.

Uuden liigakauden on määrä alkaa torstaina 1. lokakuuta ottelulla HPK-Kärpät.