Tylyt terveiset HJK:ssa uransa tuhonneelle kiukuttelijalle: ”Ahneella on paskainen loppu”

HJK:ssa Murilo ajautui konflikteihin päävalmentaja Toni Koskelan kanssa. Ensi kaudella miehen osoite ei olekaan Bulgaria, vaan Seinäjoki.

JalkapalloVeikkausliiga

Tylyt terveiset HJK:ssa uransa tuhonneelle kiukuttelijalle: ”Ahneella on paskainen loppu”

Joel Perovuon mukaan Suomeen ja SJK:hon MTV Urheilun uutisen mukaan palaamassa olevalle Murilolle jäi käteen lyhyt tikku: "Hänellä on paljon todistettavaa kaikille, että osaa ajatella itsensä lisäksi myös joukkuetta."

Samuel Savolainen
TEKSTI Samuel Savolainen
@SSavolainen1
JULKAISTU 21.2.2023 | KUVAT Matti Raivio / All Over Press

MTV Urheilu uutisoi HJK:ta viime kaudella edustaneen Murilon olevan siirtymässä SJK:n riveihin. Asiassa on kuitenkin se kummallinen puoli, että samainen MTV Urheilu uutisoi myös Murilon tehneen jo esisopimuksen Bulgarian kärkikastin seuran, CSKA 1948 Sofian, kanssa. Siirto kariutui kuitenkin samaisten tietojen mukaan siihen, että lääkärintarkastus ei mennyt läpi. Pitkään pelaamatta olleen Murilon fyysinen pelikunto ei ole MTV Urheilun mukaan ”vielä optimaalinen”. Joel, mitäs ajatuksia tämä herättää?

Ensimmäinen ajatukseni suoraan sanottuna on se, että ahneella on paskainen loppu. Murilo oli hyvässä asemassa Suomen suurimmassa seurassa hyvässä näyteikkunassa. Sen sijaan, että hän olisi hyväksynyt valmentajan yhden penkityksen, päätti hän tuhota uransa HJK:ssa. Ja tämän tapahtumaketjun jälkeen voidaan todeta hänen vahingoittaneen uraansa muutenkin.

It’s a week of great drama and high tensions as the giants of Europe clash in the Champions League. Check the odds and play at Mr Green!

SJK ei ole ensinnäkään osoittanut mitään merkkejä noususta takaisin Veikkausliigan kärkeen ja siirtyminen Veikkausliigan keskikastiin on jotain aivan muuta missä Murilon paikka voisi olla.

Murilo oli HJK:ssa tosiaan kitkerä. Ilmeisesti nyt siis on aika kurkistaa syvälle peiliin?

Peili on se paikka, minne yhä useammalla tuntuu olevan vaikeuksia katsoa ja syyllisiä etsitään kaikkialta paitsi sieltä mistä pitäisi. Toni Koskelan päätöksestä olla laittamatta Murilo avaukseen saa olla eri mieltä ja osoittaa mieltäkin, mutta jossain rajoissa ja osoittaa sitten otteillaan valmentajan päätös vääräksi.

Murilon ammattimaisuutta olet ihmetellyt aiemminkin ja nyt lääkärintarkastus jää menemättä läpi ilmeisesti puutteellisen pelikunnon vuoksi. Millaiseen valoon tämä kaikki asettaa kiukuttelun HJK:ssa? Tuleeko sitä katsoa uusin silmin?

Kyllähän tällainen tapahtumasarja jää ihmisille muistiin. Herää tässä sellaisiakin ajatuksia, että mitenhän tämä Murilo reagoi, jos penkki kutsuu Seinäjoella? Veikkausliigaa seuranneilla on jo käsitys siitä, mitä hän tuo pöytään pelillisesti. Nämä tapaukset kuitenkin osoittavat, että se on vasta pieni osa kokonaisuutta.

Murilo on ainakin minun tarkkailussani tulevalla kaudella ja sanoisin, että hänellä on paljon todistettavaa kaikille, että hän osaa ajatella itsensä lisäksi myös joukkuetta.