Liiga alkaa – lue kaikkien Liiga-seurojen ennakot ElmoTV:n mahtavasta ennakkopaketista

Jussi Tapola ja Tappara juhlivat viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta.

JääkiekkoLiiga

Liiga alkaa – lue kaikkien Liiga-seurojen ennakot ElmoTV:n mahtavasta ennakkopaketista

Uusi Liiga-kausi alkaa tiistaina. Lue Eetu Pennasen tekemät ennakkojutut kaikista Liiga-seuroista ElmoTV:n ennakkopaketista.

Elmo toimitus
TEKSTI Elmo toimitus
@elmotvcom
JULKAISTU 13.9.2022 | KUVAT All Over Press

Tappara

Viime kauden Suomen mestarin riveistä lähti kovia, mutta tilalle tuli jopa vielä kovempia. Mestarivalmentaja Jussi Tapolalla on kaikki edellytykset päättää uransa Tapparassa mestaruuteen. Lue ennakko Tapparasta tästä!

Kärpät

Kun Lauri Marjamäki palasi kesken viime kauden Kärppiin, palasi ryhti oululaiseen edustusjääkiekkoon. Nyt Marjamäki on saanut käsiinsä myös työkalut, joilla on aito mahdollisuus taistella mestaruudesta. Lue ennakko Kärpistä tästä!

Ilves

Ilveksessä on lyhyessä ajassa tullut yksi Liigan suurista. Nyt siltä odotetaan viimeistä loikkaa aivan terävimmälle huipulle. Valmennusta lukuun ottamatta kaikki muu onkin siihen valmista. Lue ennakko Ilveksestä tästä!

TPS

Turun Palloseura viettää alkavalla kaudella 100-vuotisjuhliaan. Juhlakauden joukkue on varsin kelvollinen, mutta mestarisuosikkia siitä ei saa hyvällä tahdollakaan. Lue ennakko TPS:stä tästä!

Lukko

Rauman Lukko sopeutui vielä viime kaudella Pekka Virran lähtöön. Nyt toissakauden mestari on taas viime kautta vahvempi ja haastaa tosissaan kärkiseuroja. Lue ennakko Lukosta tästä!

Who will win the Liiga – and who will win the SHL? Check the odds and play at LeoVegas!

HIFK

Helsingin IFK:n ainoa tavoite pitäisi olla mestaruus. Nyt se lähtee jahtiin kuitenkin ilman ykkösvahtia, eikä joukkueen valmennuskaan ole vielä todistanut erinomaisuuttaan. Lue HIFK:sta tästä!

KooKoo

KooKoon kokoonpanosta poistui huippumenestyksen kannalta oleellisia palasia viime kauden jälkeen. Olli Salon peliosaaminen ja maalivahtipeli voivat pelastaa kuitenkin kouvolalaisittain paljon. Lue ennakko KooKoosta tästä!

HPK

Hämeenlinnan Pallokerhossa on laadukkaita pelaajia, mutta kokoonpanon laajuus ei kestä lainkaan loukkaantumisia. Keskikaistalta löytyy hämeenlinnalaisten suurin murhe. Lue ennakko HPK:sta tästä!

JYP

Kaksi edellistä kautta Liigan pohjamudissa riitti JYPille. Nyt joukkueeseen on satsattu ja valmennukseen hankittu uskottavuutta. Täysin ongelmaton ei tämäkään projekti kuitenkaan ole. Lue ennakko JYPistä tästä!

Jukurit

Olli Jokisen Jukurit oli viime kauden sensaatio. Pöhinä kantoi runkosarjan loppuun. Pudotuspeleissä paljastui kuitenkin Olli Jokisesta jotain, joka korostuu tulevalla kaudella yhä enemmän. Lue ennakko Jukureista tästä!

KalPa

KalPa on jo useamman vuoden kuulunut pelillisesti Liigan vahvimpiin joukkueisiin. Myös tuloksentekohuolet ovat kuitenkin painaneet. Ne painavat myös jatkossa kuopiolaisten menestyshaaveita alaspäin. Lue ennakko KalPasta tästä!

SaiPa

Pekka Virran valmennusosaaminen ei tee vielä SaiPasta pudotuspelijoukkuetta. Projekti nytkähtelee eteenpäin vain hyvin hitaasti, koska tärkeitä palasia uupuu. Lue ennakko SaiPasta tästä!

Ässät

Ässien edellinen kausi oli katastrofi. Nyt Porissa on palautettava uskottavuus ja houkuteltava yhteisö takaisin joukkueen taakse. Kokoonpano antaa ohuen toiveen paremmasta. Lue ennakko Ässistä tästä!

Pelicans

Lahden Pelicans oli Tommi Niemelän johdolla Liigan piristysruiske vielä kaksi kautta sitten. Jos lisävahvistuksia ei tule, voi Hölönkin hymy hyytyä tulevalla kaudella pahemman kerran. Lue ennakko Pelicansista tästä!

Sport

Vaasan Sportilla on edessään haastava Liiga-kausi. Jääminen sarjan jumboksi ei olisi yllätys. Lue ennakko Sportista tästä!